Tarieven en tijden bij InterPost. Express service, sneltransport en Spoed.

Altijd goed gebracht door de best beoordeelde koeriers
met service waar je u tegen zegt.

Neem contact op

Hoe werkt het bestellen
bij Interpost?

Makkelijk een brief/pakket, pallet of uw goederen (bijvoorbeeld een bank) versturen met de service van InterPost. Van deur tot deur en makkelijk online uw zending volgen.

1.

Vul op de Homepage het soort transport  in en ga naar de volgende stap. Selecteer de Ophaal locatie en de Aflever locatie in: Dit kan vanaf een woning, een zakelijk adres, marktplaats of winkel. Vul de afmetingen van jouw voorwerp in. Ga door naar de betaling met iDEAL, Creditcard of andere methodes zoals Bancontact.

{term} {locatie}
{term} {locatie}

2.

InterPostbv is gevestigd in Barendrecht. U kunt terecht voor Express services, Sneltransport en Spoedtransport. Mocht u maatwerk willen neem dan telefonisch contact met ons op en we maken tijd voor u vrij om uw specifieke wensen door te nemen.

3.

Ons wagenpark bestaat uit 35 bussen. Al onze bussen hebben de Niwo / Euro vergunning certificaat waar we trots op zijn en al onze chauffeurs die uw pakketten zullen vervoeren beschikken over een VOG verklaring. We werken samen met de beste chauffeurs die hun werk met veel plezier uitoefenen. Uw bestellingen zijn in goede handen. We zijn milieubewust, werken met minder CO2 uitstoot en daardoor minder impact op het milieu.

{term} {locatie}
Brieven/Pakketten

We werken samen met de beste chauffeurs die hun werk met veel plezier uitoefenen. Uw bestellingen zijn in goede handen.

Pallet

Het grootste verschil dat we maken is dat we kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs en dat we betrouwbaar, transparant en erg snel zijn zoals ook te horen is in onze slogan, namelijk: sneller dan snel!

Goederen

Al onze bussen hebben de Niwo / Euro vergunning certificaat waar we trots op zijn en al onze chauffeurs die uw pakketten zullen vervoeren beschikken over een VOG verklaring.

InterPost Express Services

Interesse?

Laat je contactgegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Samen met jou kijken wij welke service het beste bij jou past. Wij verzorgen jouw transport van A tot Z.

“Voor het eerst Interpostbv ingeschakeld om onze orders naar onze klanten door heel Nederland te laten bezorgen. Contact was van het eerst begin erg prettig, dus we gaan ze voor de volgende collectie wederom inschakelen.”

Dutch Dream Denim

“Wij schakelen al jaren Interpostbv in voor het bezorgen van diverse meubelen naar onze klanten. We zijn erg te spreken over de gemaakte afspraken, service en bereikbaarheid.”

Sefa Meubel

Vraag hier een offerte aan voor jouw bedrijf?

Begin vandaag nog met versturen bij Interpost

Vandaag nog de voordelen merken van InterPost?
Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar voor
al je vragen omtrent verzenden

PRIJS BEREKENEN SPOED